Felhasználási feltételek

A(z) filmclub.hu weboldal (továbbiakban: Üzemeletető)  és Ön (továbbiakban: Felhasználó)  közt létrejövő szerződés.

A felelősség kizárása

A(z) filmclub.hu nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkat, tartalmakat és szolgáltatásokat tekintve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. Az Üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget a Felhasználó számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. Az Üzemeltető kizár minden felelősséget, amely a tartalom letöltéséből, esetleges hibájából, illetve a Felhasználó számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.

Az Üzemeltető nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz, különös tekintettel arra, hogy ezek a tartalmak nem az Üzemeltető szerverein találhatók, így azok folytonos elérését nem tudjuk garantálni.

Műszaki követelmények

A felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a szolgáltatás használata egyéb hardver és szoftver eszközöket igényel(het), valamint hogy az említett hardverre és szoftverre vonatkozóan a felhasználó saját felelősségére jár el. Azt követően, hogy a felhasználó regisztrált, a szolgáltatónál nem vonható felelősségre a szolgáltatás károsodásáért, megsemmisüléséért, ill. sérüléséért.

Regisztráció

A(z) filmclub.hu oldalt bárki szabadon böngészheti, ugyanakkor az oldal egyes elemei regisztrációhoz vannak kötve. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az oldalon létrehozott felhasználói fiókokat, bármikor figyelmeztetés vagy indoklás nélkül felfüggessze vagy véglegesen törölje. A regisztrációval a felhasználó tudomásul veszi és hozzájárul, hogy a megadott e-mail címére az Üzemeltető határozatlan időközönként hírleveleket,  esetlegesen reklámleveleket küldjön.

Adatvédelem

A fentiekben említett adato(ka)t kizárólag arra a célra használjuk fel, melyből a Felhasználó azt megadta, és semmilyen esetben sem adjuk ki harmadik félnek.