Jogi nyilatkozat

Jogi Nyilatkozat

A(z) filmclub.hu weboldal (továbbiakban: Üzemeltető) működésére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (továbbiakban: Ektv.) szabályozásai vonatkoznak.


Az  Ektv. 2. § ld) bekezdése értelmében: Az Üzemeltető, mint közvetítő szolgáltató az „információk megtalálását elősegítő segédeszközöket biztosít az igénybe vevő számára (keresőszolgáltatás)”.

Az Ektv. 2. § e) bekezdése értelmében: „Információ: bármely, elektronikus úton feldolgozható, tárolható, továbbítható adat, jel, kép tekintet nélkül arra, hogy annak tartalma jogi védelemben részesül-e.

Az Ektv. 3. § (1) bekezdése értelmében: „Információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásának megkezdéséhez, illetve folytatásához előzetes engedély vagy bármely ezzel azonos joghatású hatósági határozat nem szükséges.”.


Az Üzemeltető nem tárol jogsértő tartalmat, kizárólag külső, nem általunk üzemeltetett weboldalak szervereiről történnek a filmek, audiók beágyazása, azoknak részleges tartalmát nem ismerjük ennek értelmében nem is tudunk értük felelősséget vállalni. A ténylegesen szolgáltatott adatok,filmek jogdíjai a tartalmat (filmek,audió) szerverein tároló szolgáltató(ka)t terheli.


Az Ektv. 7. § (2) bekezdése értelmében „A közvetítő szolgáltató a más által rendelkezésre bocsátott, a közvetítő szolgáltató által nyújtott információs társadalommal összefüggő szolgáltatással továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információért - a 8-11. §-okban meghatározott feltételek fennállása esetén - nem felel.„

Az Ektv. 7. § (3) bekezdése értelmében „A közvetítő szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.„


Az oldal tartalmáért a tárhelyszolgáltató, valamint az Üzemeltető (filmclub.hu) semmilyen felelősséget nem vállal, továbbá az itt megjelenő fájlok egyike sem található meg ténylegesen a szerveren!


Tartalom eltávolítási politika (DMCA)

Ha ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné kérni egy tartalom eltávolítását, kérjük írjon nekünk emailt a kapcsolat@filmclub.hu email címre és mi eltávolítjuk a kifogásolt tartalma(ka)t